Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cingaridhe
cingaridhe:

cingarídh/e,-ja f. sh. -e(t) 1. copë e vogël dhjami, e skuqur fort, zhigël: çorbë me cingaridhe. 2. pemë e pjekur shumë dhe e rreshkur në degë.

Sinonime / Të përafërta:
zhigël
Të ngjashme:
cingarisje:

cingarísj/e,-a f. veprimi sipas foljeve.