Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cinglatore
Të ngjashme:
cingëlatore:

cingëlatór/e,-ja f. sh. -e(t) grua që zbukuron nuset me xhingla.