Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cilivile
cilivile:

cilivíl/e,-ja f. sh. -e(t) 1. zool. xixëllonjë. 2. fig. vajzë e shkathët dhe e zgjuar. 3. mollë kokërrvogël, e kuqe, që rron për dimër.

Sinonime / Të përafërta:
xixëllonjë
Të ngjashme:
cilivi:

ciliví,-a f. sh. -(të) shilarës.