Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cilindrues
cilindrues:

cilindrúes,-i m. sh. -(it) tek. punëtor që punon me makinë cilindrimi.

Të ngjashme:
cilindruar:

cilindrúar (i, e) mb. që është cilindruar.