Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cilësorisht
cilësorisht:

cilësorísht ndajf. libr. nga ana cilësore, cilësisht.

Sinonime / Të përafërta:
cilësisht
Të ngjashme:
cilësisht:

cilësísht ndajf. nga ana e cilësisë, si cilësi: dallohen cilësisht.