Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cikofua
cikofua:

cikof/úa,-ói m. sh. -ónj(të) zool. beng, fugë.

Sinonime / Të përafërta:
beng
fugë