Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cikerrimtar
cikërrimtar:

cikërrimtár,-i m. sh. -ë(t) çikërrimtar.

çikërrimtar:

çikërrimtár,-i m. sh. -ë(t) 1. vjet. shitës çikërrimash. 2. fig. ai që merret me vogëlsira.