Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cigartor
cigartor:

cigartór,-i m. sh. -ë(t) zool. kandërr e vogël me krahë të gjelbër ose të kaltër, që bren sythat e pemëve dhe mbështillet rrotull me gjethet e tyre.