Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cigareshites
cigareshitës:

cigareshítës,-i m. sh. -(it) shitës cigaresh.

Të ngjashme:
cigareshitëse:

cigareshítës,-e, -ja f. sh. -e(t).