Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cigarepërdredhës
cigarepërdredhës:

cigarepërdrédhës,-i m. sh. -(it) zool. cigartor.

Sinonime / Të përafërta:
cigartor