Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cicmic
cicmic:

cicmíc,-i m. lojë me nëntë gurë që i lëvizin mbi një fushë me tre katrorë të ndërprerë me vija në mes, nëntësh.

Sinonime / Të përafërta:
nëntësh
Të ngjashme:
çiçlim:

çiçlím,-i m. 1. veprimi sipas foljes. 2. çuçlimë.