Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cicirifke
cicirifkë:

cicirífk/ë,-a f. sh. -a(t) fundërrinë e tretjes së dhjamit; dra.

Sinonime / Të përafërta:
dra