Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cicerues
cicërues:

cicërúes,-e mb. që nxjerr cicërimë; që është si cicërimë: zë cicërues.

Të ngjashme:
cilësues:

cilësúes,-e mb. 1. drejt. që shërben për të cilësuar a për të vlerësuar nga ana ligjore: kushte (rrethana) cilësuese. 2. gjuh. cilësor2: mbiemër cilësues.

cingërues:

cingërúes,-e mb. 1. i hollë, i çjerrë e i zgjatur: zë cingërues. 2. fig. që ankohet shumë, qaraman.

çnderues:

çnderúes,-e mb., edhe si em., që çnderon a turpëron dikë: veprim çnderues.

dimërues:

dimërúes,-i m. sh. -(it) ai që ka ardhur dhe e kalon dimrin në një vend.