Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cicermicer
cicërmicër:

cicërmíc/ër,-ri m. sh. -ra(t) shurtabiq; xhuxh.