Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cicërmicër
cicërmicër:

cicërmíc/ër,-ri m. sh. -ra(t) shurtabiq; xhuxh.

Sinonime / Të përafërta:
xhuxh