Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cerron
cërron:

cërr/ón jokal. v. III, -ói, -úar rrjedh nga pak; del si curril: cërron kroi.

Të ngjashme:
cërran:

cërrán,-i m. sh. -ë(t) vijë uji shumë e vogël, rrem uji.

breron:

brer/ón jokal. v. III, -ói, -úar 1. bie pa ndërprerje shi i dendur, shinon. 2. bën zhurmë si shiu kur bie mbi çati etj.

carrok:

carrók,-u m. sh. -ë(t), edhe si mb., vocërrak.

cergos:

cergós kal., -a, -ur 1. mbuloj me cergë. 2. fig. e mbuloj që të mos duket; ia zë sytë, e pengoj që të shohë të vërtetën.

cermos:

cermós kal., -a, -ur ftoh; plevitos.