Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cerrlik
cërrlik:

cërrlí/k,-ku m. sh. -qe(t) curril uji.

Të ngjashme:
cërrik:

cërrík,-u m. sh. -ë(t) dru ku varen vargje duhani, qepësh etj. për t’u tharë; varg që varet në këtë dru.

çerrik:

çerrík,-u m. sh. -ë(t) rrjetë si shportë me një dru të gjatë, që përdoret për të kapur peshk.

cemerlik:

cemerlík,-u m. sh. -a(t) zool. cinxami.

cirilik:

cirilík,-e mb. që i përket njërit prej alfabeteve të sllavishtes së vjetër, i cili ka shërbyer si bazë për alfabetet e gjuhëve sllave të gjalla: shkronjat cirilike.

perrik:

perrík,-u m. bised. pakicë; zgrip: e kishin ujin me perrik.