Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cerrlaqe
cërrlaqe:

cërrláq/e,-ja f. sh. -e(t) zool. mëllenjë.

Sinonime / Të përafërta:
mëllenjë
Të ngjashme:
cërrkamë:

cërrkám/ë,-a f. sh. -a(t) zëri i bulkthit.

cërrlë:

cërrl/ë,-a f. purthë, lëbarke.