Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cergatar
cergatar:

cergatár,-i m. sh. -ë(t) ai që nuk është ngulur në një vend banimi, endacak.

Sinonime / Të përafërta:
endacak
Të ngjashme:
cergatare:

cergatár,-e, -ja f. sh. -e(t).

cergar:

cergár,-i m. sh. -ë(t) cergatar; endacak.