Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ceparakthi
ceparakthi:

ceparákthi ndajf. duke bashkuar cepat e përkundërt; kryqas: e lidhi shaminë ceparakthi.

Sinonime / Të përafërta:
kryqas