Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës centralist
centralist:

centralíst,-i m. sh. -ë(t) punonjës i shërbimit në një central telefonik.

Të ngjashme:
centraliste:

centralíst,-e, -ja f. sh. -e(t).

centrist:

centríst,-e mb. që ndjek a përkrah centrizmin; që bën pjesë në një grupim me vijë të tillë: parti (rrymë) centriste.

centrist:

centríst,-i m. sh. -ë(t) pasues i centrizmit; pjesëtar i një grupimi centrist.