Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës centilitër
centilitër:

centilít/ër,-ri m. sh. -ra(t) një e qindta e litrit (shkurt. cl).

Të ngjashme:
centimetër:

centimét/ër,-ri m. sh. -ra(t) një e qindta e metrit (shkurt. cm).