Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës centigrade
centigradë:

centigrád/ë,-a f. sh. -ë(t) spec. një e qindta e gradës.

Të ngjashme:
centigram:

centigrám,-i m. sh. -ë(t) një e qindta e gramit (shkurt. cg).