Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cekojese
cekojëse:

cekójës/e,-ja f. sh. -e(t) rrjetë si trastë për të peshkuar në cekëtina.

Të ngjashme:
fërkojëse:

fërkójës/e,-ja f. sh. -e(t) copë lecke, shuk teli etj. për të fërkuar diçka.