Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cekojëse
cekojëse:

cekójës/e,-ja f. sh. -e(t) rrjetë si trastë për të peshkuar në cekëtina.