Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cekapreka
cekapreka:

cekapréka ndajf. përherë duke u grindur; majë më majë: e çojnë (e kanë) cekapreka.