Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cefloj
cefloj:

cefl/ój kal., -óva, -úar cifloj.

Të ngjashme:
cifloj:

cifl/ój kal., -óva, -úar i heq një cifël a disa cifla; e bëj cifla, ashkëloj: e cifloi pjatën (murin); cifloi një copë dru.

ceflis:

ceflís kal., -a, -ur i heq ceflën; cifloj: e ceflisi murin.

ciflos:

ciflós kal., -a, -ur cifloj.

culloj:

cull/ój kal., -óva, -úar fryj barkun.

zelloj:

zell/ój jokal., -óva, -úar punoj me zell të madh.