Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cefla-cefla
cefla-cefla:

céfla-céfla ndajf. leskra-leskra: u bë cefla-cefla.

Të ngjashme:
cefël:

céf/ël,-la f. sh. -la(t) 1. lëvore e hollë e kokrrave të drithit, e farave, e vezëve etj.; gujavë. 2. leskër; copë e vogël e shumë e hollë, cifël: cefla suvaje; cefël xhami (guri).