Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cefalopodë
cefalopodë:

cefalopódë,-t m. sh. zool. klasa më e lartë e butakëve të detit, që kanë zgjatime me ventuza për të lëvizur ose për të kapur ushqimin.