Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës caradung
caradung:

caradúng,-e mb., edhe si em., shkurtabiq.

Sinonime / Të përafërta:
shkurtabiq