Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës capëtor
capëtor:

capëtór,-i m. sh. -ë(t) çapëtor.

Të ngjashme:
çapëtor:

çapëtór,-i m. sh. -ë(t) prashitës me çapë; bujk.

copëtor:

copëtór,-i m. sh. -ë(t) çapë me dy veshë për të copëtuar plisat.

capëtore:

capëtór,-e, -ja f. sh. -e(t).

capitur:

capítur (i, e) mb. i çapitur.

çapëtore:

çapëtór,-e, -ja f. sh. -e(t).