Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cangadhjar
cangadhjar:

cangadhjár,-i m. sh. -ë(t) bariu i cangadheve të fshatit.

Të ngjashme:
cangadhjare:

cangadhjár,-e, -ja f. sh. -e(t).