Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cangadhe
cangadhe:

cangádh/e,-ja f. sh. -e(t) dele a dhi që mbahet për qumësht; dhen a dhi që mbahen pranë shtëpisë për qumësht, pakare.