Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës camunze
camunzë:

camúnz/ë,-a f. sh. -a(t) lëkura e njomë e drurëve; pipëz që bëhet me këtë lëkurë.