Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës camunzë
camunzë:

camúnz/ë,-a f. sh. -a(t) lëkura e njomë e drurëve; pipëz që bëhet me këtë lëkurë.