Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës camerdhok
camërdhok:

camërdhók,-u m. sh. -ë(t), edhe si mb., fëmijë i vogël, vocërrak.

Të ngjashme:
camërdhoke:

camërdhók,-e, -ja f. sh. -e(t).

papërdhok:

papërdhók,-u m. bised. 1. guralec. 2. kokërdhok.