Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës camrdhok
Të ngjashme:
camërdhok:

camërdhók,-u m. sh. -ë(t), edhe si mb., fëmijë i vogël, vocërrak.

camërdhoke:

camërdhók,-e, -ja f. sh. -e(t).

bardhok:

bardhók,-e (bardhúk,-e) mb., edhe si em., me qime ose me lëkurë të bardhë; i bardhë; i bardhemë: cjap bardhok.