Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës camërdhok
camërdhok:

camërdhók,-u m. sh. -ë(t), edhe si mb., fëmijë i vogël, vocërrak.

Sinonime / Të përafërta:
vocërrak
Të ngjashme:
camërdhoke:

camërdhók,-e, -ja f. sh. -e(t).

papërdhok:

papërdhók,-u m. bised. 1. guralec. 2. kokërdhok.