Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës callangur
callangur:

callangúr,-e mb. i papjekur, i pabërë.

callangur:

callangúr,-i m. sh. -ë(t) kombisht.