Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cakerrqejf
çakërrqejf:

çakërrqéjf ndajf. bised. si gjysmë i dehur e në qejf: ishte çakërrqejf.