Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cakacuke
çakaçuke:

çakaçúk/e,-ja f. sh. -e(t) 1. çoku i portës, trakullore; çakallja e mullirit. 2. bizë, me të cilën luajnë fëmijët.