Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cafullon
cafullon:

cafull/ón jokal. v. III, -ói, -úar leh pa pushuar, bën “caf-caf” (për langonjtë).

Të ngjashme:
gacullon:

gacull/ón jokal. v. III, -ói, -úar 1. xixëllon. 2. nxjerr syth brenda në tokë: gacullon bima.

hamullon:

hamull/ón jokal. v. III, -ói, -úar merr zjarr e flakë; / fig. i hip gjaku në kokë.

cafullim:

cafullím,-i m. veprimi sipas foljes.

agullon:

agull/ón pavet., -ói, -úar agon; mugëton.