Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cërrlakth
cërrlakth:

cërrlákth,-i m. sh. -a(t) lapra e kaut a e demit pranë organit mashkullor: e shpoi me hosten në cërrlakth.