Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës cërrkamë
cërrkamë:

cërrkám/ë,-a f. sh. -a(t) zëri i bulkthit.

Të ngjashme:
cërrkaç:

cërrkáç,-iI m. sh. -ë(t) cërran.

cërrkaç:

cërrkáç,-iII m. sh. -ë(t) zool. bulkth.

cërrkat:

cërrkát jokal., -i, -ur këndon bulkthi.