Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës cërmëdell
cërmëdell:

cërmëdéll,-i m. bot. shkurre e vendeve të ngrohta, e ngjashme me shqemen, me dru të verdhemë e me erë të rëndë.