Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bythezbuluar
bythëzbuluar:

bythëzbulúar mb. bised. 1. lakuriq. 2. fig. keq. që s’mban asnjë të fshehtë.