Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bytheqiqer
bythëqiqër:

bythëqíq/ër,-ra f. sh. -ra(t) bot. shkurre kacavarëse, me lule gjatoshe e me kokrra si qiqër.

Të ngjashme:
bythëqyqe:

bythëqýq/e,-ja f. sh. -e(t) bot. bimë e egër e arave, me kërcell të gjatë, që bën kokrra si arrë.