Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bythepraptas
bythëpraptas:

bythëpráptas (bythëpráptazi) ndajf. bised. praptas.

Të ngjashme:
bythëprapthi:

bythëprápthi ndajf. bised. 1. praptas. 2. përmbys.

bythëpraps:

bythëpráps kal., -a, -ur bised. zmbraps.