Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bythepraps
bythëpraps:

bythëpráps kal., -a, -ur bised. zmbraps.

Sinonime / Të përafërta:
zmbraps
Të ngjashme:
bythëpraptas:

bythëpráptas (bythëpráptazi) ndajf. bised. praptas.

bythëprapsem:

bythëprápsem vetv. zmbrapsem.

bythëprapsje:

bythëprápsj/e,-ja f. zmbrapsje.