Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bytheperpjete
bythëpërpjetë:

bythëpërpjétë ndajf. thjesht. me këmbë përpjetë (kur bie).